eduxite logo

Blog a németországi ápolói munkáról, lehetőségekről

Mennyi a fizetése egy szakképzett ápolónak Németországban?

Netto, vagy bruttó? Adókategória? Pótlékok? Egyéb költségek, lakás, utazás? Mennyit kereshet Németországban egy szakképzett ápoló legálisan, hivatalosan bejelentett állásban? Miért éri meg havi, vagy két hetes váltásban dolgozni, ha van rá lehetőségünk?

 

Bővebben...

Mi az a Deutsche Anerkennung / Urkunde, és mire jó?

Mit kell feltétlenül tudni a németországi elismertetési / honosítási folyamatról és magáról a dokumentumról, annak, aki szakképzett ápolóként szeretne HIVATALOSAN dolgozni. Lehet e nélkül is, csak nem ajánlott.

 

Bővebben...

Hasznos információk a németországi ápolói munkáról:

Németország mely területére közvetítenek ápolókat? Milyen nyelvtudás szükséges? Csak idősotthonokba közvetítenek? Milyen végzettség szükséges a kínált németországi ápolói állásokhoz? Mennyi fizetésre számíthatok szakképzett ápolóként németországban? Hol lesz a szállás?

 

Bővebben...

Legyél ápoló Németországban, élj Magyarországon!

Igen lehetséges. Dolgozz 2 hetet Németországban, pihenj 2 hetet akár Magyarországon. Több pénzed marad, nem kell feladnod az itthoni életed, tarthatod a kapcsolatot a családoddal. Kell ennél jobb?

 

 

Bővebben...

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN

Ha olyan kérdése, kérése van, amelyre nem találta meg a választ oldalunkon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elektronikus elérhetőségeink egyikén (facebook, e-mail), vagy kattintson ide:

Kérdésem van

facebook logo

 

eduXite GmbH.

E-Mail: office@eduxite.com

H-1123 Budapest, Nagyenyed u. 11.

Telefon: +36 1 794 82 06

facebook logo

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN

facebook logo

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN