eduxite logo

Német nyelvtanfolyam szakképzett ápolóknak

Következő német egészségügyi szaknyelvi felkészítőnk kizárólag szakképzett ápolók részére 2018. január 23-án indul Budapesten.
Helyek korlátozott számban elérhetőek (kiscsoportos oktatás).

 

Ha rendelkezik szakápolói végzettséggel és érdekli a németországi munkavállalás, akkor jelentkezzen még ma!

 

A tanfolyam várhatóan kedd és csütörtök délutánonként lesz és teljesen kezdő szintről indulva  4 hónapot vesz igénybe.

 

Természetesen haladók jelentkezését is szeretettel várjuk.

 

További információkért írjon e-mailt (info@eduxite.com), vagy töltse ki információs adatlapunkat. Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adatait bizalmasan kezeljük.

Német nyelvoktatás szakképzett ápolók részére:

 

 • akár teljesen kezdő szintről is
 • kortól függetlenül
 • általános és egészségügyi szaknyelvi tananyag (kifejezetten szakképzett ápolóknak összeállított könyvek, feladatok és hang anyagok)
 • intenzív oktatás (4 hónap alatt, teljesen kezdő szintről használható általános és szaknyelvi tudás!)
 • a tanfolyam elvégzése után segítséget nyújtunk a németországi álláskeresésben és a honosítás / elismertetés (Anerkennung, Urkunde) megszerzésében is
 • kiscsoportos oktatás
 • magasan kvalifikált, tapasztalt tanárok
 • barátságos, vidám hangulat
 • a tanfolyam megfelelő szintjén haladók is bekapcsolódhatnak.
 • megfizethető ár

Tekintse meg aktuális németországi állás ajánlatainkat!

Miért ne próbálja meg nyelvtudás nélkül... ?

 

Csábító lehetőségnek hangzik, hogy azonnal induljon új munkahelyére, akár nyelvtudás nélkül, vagy minimális nyelvismerettel és majd kint, munka mellett tanuljon németül. Tapasztalataink és a rajtunk keresztül elhelyezkedő ápolók visszajelzései alapján mégis azt tanácsoljuk Önnek, hogy előbb itthon, Magyarországon kezdje el a nyelvtanulást. Miért?

 

 • Kevesebb feszültség: Egy új munkahelyen, főleg, ha egy teljesen idegen országban, idegen kultúrában van, sok esetben önmagában is megterhelő lehet a beilleszkedés. Ha már eljutott egy biztos szintre a nyelvtudásban, az ebből adódó feszültség sokkal kisebb.
 • Nincs anyagi függőség: Nyelvtudás nélkül, vagy minimális nyelvismerettel nekivágni egy új külföldi munkának meggondolatlan cselekedet, melynek sok esetben súlyos lelki és/vagy anyagi következményei lehetnek. Több helyen kínálnak állásokat ápolók részére munka melletti (akár "ingyenes") nyelvtanfolyammal. De gondoljon bele! Aláír egy szerződést, ki tudja mennyi időre, amiben vállalja azt is, hogy megszerzi a B2 szintű nyelvvizsgát. Mi történik, ha menet közben derül ki, hogy nem tud egyszerre a munkahelyen és a nyelviskolában is helyt állni? Mennyi pénzt kell majd visszafizetnie? Ebben az esetben Ön egy nagyon drága nyelvtanfolyamra járt.
 • Könnyebb beilleszkedés: Bár nyelvet tanulnia akkor is szükséges lesz, ha itthon már megszerezte az alapokat, ez kevesebb energia és időráfordítással fog járni, mintha egyszerre kellene helytállnia az új munkahelyen és az alapoktól elsajátítani egy idegen nyelvet.
 • Nincs versenyfutás az idővel: Nem fordulhat elő az az eset, hogy ha valamilyen ok miatt nem jut el az elvárt szintre adott idő alatt, akkor esetleg vissza kell fizessen különböző, kötbér jellegű összegeket.
 • Garantáljuk, hogy új munkahelyén megállja majd a helyét: Ha nálunk szerzi meg a németországi munkavállaláshoz és a kinti élethez szükséges alapvető nyelvtudást, garantáljuk, hogy az általunk biztosított munkahelyen megállja majd a helyét.
 • Legyen felkészült: Nagyon fontos, hogy jártas legyen az egészségügyi szaknyelvben is, hiszen munkáját csak akkor fogja tudni felelősséggel ellátni, ha ez nem jelent akadályt. Tanfolyamunk elvégzésének ideje alatt nem csak német általános és szaknyelvi tudása lesz megalapozott,  hanem rengeteg hasznos információhoz juthat a kinti munkával és a mindennapi élettel kapcsolatban is, így sokkal felkészültebben vághat neki "új" életének.

Ha úgy gondolja, hogy mást is érdekelhet, ossza meg ismerőseivel:

 

eduXite GmbH.

E-Mail: office@eduxite.com

H-1123 Budapest, Nagyenyed u. 11.

Telefon: +36 1 794 82 06

facebook logo

Németországi állás ápolóknak

facebook logo

Németországi állás ápolóknak