E-mail: info@eduxite.com

 

eduxite Munkaközvetítő Ápoló állások Németországban

Egészségügyi és általános német nyelvtanfolyam ápolóknak

Német nyelvtanfolyam ápolóknak

Szeretne Németországban szakápolóként dolgozni és a jelenlegi fizetésének többszörösét keresni?

 

Nem rendelkezik megfelelő nyelvtudással?

 

Segítünk Önnek!

 

Német egészségügyi szaknyelvi felkészítők szakápolók részére a következő helyszíneken és időpontokban indulnak:

 

Budapest : 2018. október 9. (kedd, csütörtök - 12:30-16:00) ELINDULT

2018. december 4. (kedd, csütörtök - 8:30-12:00)

Szeged : 2018. szeptember 11. (kedd, csütörtök - 11:30-15:00)

Debrecen : 2018. szeptember 4. (kedd, csütörtök - 16:30-20:00)

 

A tanfolyam végén tett sikeres vizsga után végzettségének németországi elismertetési folyamatát teljes körűen bonyolítjuk és biztosítjuk Önnek a németországi munkakezdést.

 

(Németországban szakápolóként, a honosítás birtokában átlagosan nettó 1700-1900 euró közötti fizetésre számíthat.)

 

Legyen Ön a következő, akinek segítünk a nyelvi felkészülésében és akinek állást találunk Németországban!

 

A gyors és hatékony nyelvtanulás érdekében a résztvevők létszáma korlátozott, ezért biztosítsa helyét a következő csoportban most!

Jelentkezem

A tanfolyamok várhatóan keddi és csütörtöki napokon lesznek és teljesen kezdő szintről indulva 4 hónapot vesznek igénybe (120 óra).

 

Haladók és újrakezdők is jelentkezhetnek.

Mit kell tudni az egészségügyi és általános nyelvtanfolyamról?

 

 • Nemzetközileg elismert nyelvoktató partnereink több éves szaknyelvi oktatói tapasztalattal rendelkeznek.
 • Jelentkezhetnek teljesen kezdők, újrakezdők és haladók egyaránt.
 • Nincs korhatár.
 • Általános és egészségügyi szaknyelvi tananyag (szakképzett ápolóknak összeállított könyvek, feladatok, szótárak és hang anyagok).
 • Intenzív oktatás. 4 hónap alatt, 120 órában.
 • A tanfolyam sikeres elvégzése után számtalan ápolói állás közül válogathat (többek között lehetőség van havi, vagy 2 hetes váltásos munkavégzésre is)
 • Végzettségének németországi elismertetési folyamatát, honosítását teljes körűen lebonyolítjuk.
 • Kiscsoportos oktatás.
 • A tanfolyam megfelelő szintjén haladók is bekapcsolódhatnak.
 • Beszédcentrikus órák.

Jelentkezem

Szeretnék további részleteket megtudni

Németországi ápoló állás nyelvtudás nélkül? Vagy munka mellett végezhető nyelvtanfolyam kezdő szintről...?

 

Legyen óvatos ezekkel a lehetőségekkel. Havonta keresnek meg minket olyan ápoló kollégák, akiket nyelvtudás nélkül végezhető állással hitegettek, de végül pórul jártak, nem ritkán anyagi kár is érte őket.

 

Valamivel jobb választás, ha olyan állást talál, ahol munka mellett nyelvtanfolyamra is járnia kell. Tekintsünk el attól, hogy ez ingyenes e, vagy nem (legtöbb esetben előbb, utóbb kiderül, hogy "nincs ingyen ebéd", illetve ami ingyen van, az annyit is ér). A következők miatt nem javasoljuk, hogy ezzel a lehetőséggel éljen:

 

Csábítóan hangzik, hogy azonnal induljon új munkahelyére, akár nyelvtudás nélkül, vagy minimális nyelvismerettel és majd kint, munka mellett tanuljon németül. De vigyázat! Tudnia kell, hogy Németországban szakképzett ápolóként, csak a magyarországi végzettség honosítása után helyezkedhet el törvényesen. Vannak sajnos olyan cégek, amelyek ezt a szabályt megkerülik, de az esetek többségében a törvénytelenségekre fény derül és sajnos többször előfordul, hogy a szabálytalanul foglakoztatott munkavállalót is felelősségre vonják, eltiltják a németországi munkavállalástól, vagy legrosszabb esetben bíróság előtt is felelnie kell. Ne kockáztasson!

 

Valamint fontos mérlegelni azt is, hogy ha adott időn belül nem sikerül megszerezni a B2 szintű nyelvvizsga bizonyítványt, akkor szerződéstől függően, a munkáltató, vagy a közvetítő cég felé kártérítési kötelezettsége keletkezhet.

 

Ha szeretné elkerülni az ilyen eseteket, akkor a legjobb helyen jár! Az eduXite cég kizárólag szabályosan és törvényesen működő németországi partner intézményekkel áll kapcsolatban. Az egészségügyi német nyelvtanfolyam sikeres teljesítése után garantáljuk a biztos németországi állást és az Anerkennung megszerzését. A foglalkoztatás az elismertetés birtokában legálisan történik. Jelentkezzen német nyelvtanfolyamra!

 

Tapasztalataink és a rajtunk keresztül elhelyezkedő ápolók visszajelzései alapján azt tanácsoljuk Önnek, hogy előbb itthon, Magyarországon kezdje el a nyelvtanulást. Ennek számos előnye van:

 

 • Kevesebb feszültség: Egy új munkahelyen, főleg, ha egy teljesen idegen országban, idegen kultúrában van, sok esetben önmagában is megterhelő lehet a beilleszkedés. Ha már eljutott egy biztos szintre a nyelvtudásban, az ebből adódó feszültség sokkal kisebb.
 • Nincs anyagi függőség: Nyelvtudás nélkül, vagy minimális nyelvismerettel nekivágni egy új külföldi munkának meggondolatlan cselekedet, melynek sok esetben súlyos lelki és/vagy anyagi következményei lehetnek. Több helyen kínálnak állásokat ápolók részére munka melletti (akár "ingyenes") nyelvtanfolyammal. De gondoljon bele! Aláír egy szerződést, ki tudja mennyi időre, amiben vállalja azt is, hogy megszerzi a B2 szintű nyelvvizsgát. Mi történik, ha menet közben derül ki, hogy nem tud egyszerre a munkahelyen és a nyelviskolában is helyt állni? Mennyi pénzt kell majd visszafizetnie? Ebben az esetben Ön egy nagyon drága nyelvtanfolyamra járt.
 • Könnyebb beilleszkedés: Bár nyelvet tanulnia akkor is szükséges lesz, ha itthon már megszerezte az alapokat, ez kevesebb energia és időráfordítással fog járni, mintha egyszerre kellene helytállnia az új munkahelyen és az alapoktól elsajátítani egy idegen nyelvet.
 • Nincs versenyfutás az idővel: Nem fordulhat elő az az eset, hogy ha valamilyen ok miatt nem jut el az elvárt szintre adott idő alatt, akkor esetleg vissza kell fizessen különböző, kötbér jellegű összegeket.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, jelentkezzen nyelvtanfolyamra, vagy állásainkra. A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha a lenti "jelentkezés" gombra kattint. Vagy küldjön e-mailt az info@eduxite.com e-mail címre.

Jelentkezem

Ha úgy gondolja, hogy mást is érdekelhet, ossza meg ismerőseivel:

 

eduXite Consulting Ltd.

E-Mail: office@eduxite.com

facebook logo

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN

eduxite Munkaközvetítő Ápoló állások Németországban
Német nyelvtanfolyam ápolóknak
facebook logo
Német nyelvtanfolyam ápolóknak
Német nyelvtanfolyam ápolóknak
facebook logo

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN

Német nyelvtanfolyam ápolóknak