E-mail: info@eduxite.com

 

eduxite Munkaközvetítő Ápoló állások Németországban

Egészségügyi és általános német nyelvtanfolyam ápolóknak

Német nyelvtanfolyam ápolóknak

Szeretne Németországban dolgozni mint szakképzett ápoló és a magyarországi átlagos fizetések minimum háromszorosát keresni?

 

Nincs meg a szükséges nyelvtudása sem a munkavégzéshez, sem az Anerkennung megszerzéséhez?

 

Tudunk segíteni!

 

Ha rendelkezik szakápolói végzettséggel és érdeklődik németországi munkalehetőségek iránt, akkor *JELENTKEZZEN* még ma!

 

Német egészségügyi szaknyelvi felkészítőink kizárólag szakképzett ápolók részére a következő helyszíneken és időpontokban indulnak:

 

Budapest : 2018. április 17. (még csatlakozhat)

2018. június 5. (8.30-12.00)

Szeged : 2018. április 24. (11.30-15.00)

Debrecen : 2018. április 17. (16.30-20.00) (még csatlakozhat)

 

FONTOS!: A tanfolyam elvégzése után, sikeres vizsga esetén elindítjuk végzettsége németországi elismertetési folyamatát. Nincs szükség egyéb vizsgára! Így a németországi állás az Anerkennung birtokában garantált.

(Németországban szakápolóként, a honosítás birtokában átlagosan nettó 1600-1900 euró közötti fizetésre számíthat.)

 

Már több száz ápoló kolléga végezte el sikeresen tanfolyamainkat és talált állást segítségünkkel Németországban. Olvassa el néhányuk véleményét itt: Vélemények , vagy itt: https://www.facebook.com/eduxite , illetve kérdezzen az eduXite cég tevékenységéről szakmai Facebook csoportokban.

 

Annak érdekében, hogy a tanfolyam hatékony legyen, a résztvevők létszáma korlátozott. Részvételi szándékát kérjük, mielőbb jelezze.

 

Jelentkezéshez, vagy kapcsolatfelvételért kérjük, írjon emailt az info@eduxite.com email címre, vagy kattintson lentebb a piros gombok egyikére. Amennyiben nem kap választ néhány napon belül, kérjük ellenőrizze az email címet! Mindenkinek válaszolunk.

Jelentkezem

A tanfolyamok várhatóan keddi és csütörtöki napokon lesznek és teljesen kezdő szintről indulva 4 hónapot vesznek igénybe (120 óra).

 

Természetesen haladók jelentkezését is szeretettel várjuk.

Mit kell tudni az eduXite egészségügyi és általános német nyelvtanfolyamáról?

 

 • Jelentkezni teljesen kezdő szintről is lehetséges.
 • Nincs korhatár.
 • Általános és egészségügyi szaknyelvi tananyag (kifejezetten szakképzett ápolóknak összeállított könyvek, feladatok, szótárak és hang anyagok).
 • Intenzív oktatás. 4 hónap alatt, 120 órában teljesen kezdő szintről használható általános és szaknyelvi tudás!
 • A tanfolyam sikeres elvégzése után számtalan ápolói állás közül válogathat (többek között lehetőség van havi, vagy 2 hetes váltásos munkavégzésre is) és intézzük a végzettségének németországi elismertetését (Honosítás / Anerkennung / Urkunde).
 • Megfizethető ár. A tanfolyam teljes költsége 75.000 Ft, mely tartalmazza a 3 db könyv, a hanganyag, szótárak, és a vizsgadíj költségét is (amely megfelelő az Anerkennung igényléshez). Soknak tartja? Ha kiszámolja ez 625 Ft / óra költséget jelent, melyben már a tananyag és a vizsga díja is benne van. Részletfizetés is lehetséges. (A teljes összeg kevesebb mint első kézhez vett németországi fizetésének 15%-a.)
 • Kiscsoportos oktatás.
 • Magasan kvalifikált, tapasztalt tanárok.
 • Barátságos, vidám hangulat.
 • A tanfolyam megfelelő szintjén haladók is bekapcsolódhatnak.
 • Beszédcentrikus órák.

 

Ha Ön szakképzett ápoló és németül szeretne megtanulni, akkor ezt a képzést Önnek találták ki.

A tanfolyamokról további információkat személyesen, emailben (info@eduxite.com), illetve telefonon tudunk adni. A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha az alábbi gombok valamelyikére kattint és megadja email címét, és/vagy telefonszámát. (Adatait bizalmasan kezeljük.)

Jelentkezem

Szeretnék további részleteket megtudni

Tekintse meg aktuális németországi állásajánlatainkat!

Aktuális állások

Németországi ápoló állás nyelvtudás nélkül? Vagy munka mellett végezhető nyelvtanfolyam kezdő szintről...?

 

Legyen óvatos ezekkel a lehetőségekkel. Havonta keresnek meg minket olyan ápoló kollégák, akiket nyelvtudás nélkül végezhető állással hitegettek, de végül pórul jártak, nem ritkán anyagi kár is érte őket.

 

Valamivel jobb választás, ha olyan állást talál, ahol munka mellett nyelvtanfolyamra is járnia kell. Tekintsünk el attól, hogy ez ingyenes e, vagy nem (legtöbb esetben előbb, utóbb kiderül, hogy "nincs ingyen ebéd", illetve ami ingyen van, az annyit is ér). A következők miatt nem javasoljuk, hogy ezzel a lehetőséggel éljen:

 

Csábítóan hangzik, hogy azonnal induljon új munkahelyére, akár nyelvtudás nélkül, vagy minimális nyelvismerettel és majd kint, munka mellett tanuljon németül. De vigyázat! Tudnia kell, hogy Németországban szakképzett ápolóként, csak a magyarországi végzettség honosítása után helyezkedhet el törvényesen. Vannak sajnos olyan cégek, amelyek ezt a szabályt megkerülik, de az esetek többségében a törvénytelenségekre fény derül és sajnos többször előfordul, hogy a szabálytalanul foglakoztatott munkavállalót is felelősségre vonják, eltiltják a németországi munkavállalástól, vagy legrosszabb esetben bíróság előtt is felelnie kell. Ne kockáztasson!

 

Valamint fontos mérlegelni azt is, hogy ha adott időn belül nem sikerül megszerezni a B2 szintű nyelvvizsga bizonyítványt, akkor szerződéstől függően, a munkáltató, vagy a közvetítő cég felé kártérítési kötelezettsége keletkezhet.

 

Ha szeretné elkerülni az ilyen eseteket, akkor a legjobb helyen jár! Az eduXite munkaközvetítő cég kizárólag szabályosan és törvényesen működő németországi partner intézményekkel áll kapcsolatban. Az egészségügyi német nyelvtanfolyam sikeres teljesítése után garantáljuk a biztos németországi állást és az Anerkennung megszerzését. A foglalkoztatás az elismertetés birtokában legálisan történik. Jelentkezzen tanfolyamainkra!

 

Tapasztalataink és a rajtunk keresztül elhelyezkedő ápolók visszajelzései alapján azt tanácsoljuk Önnek, hogy előbb itthon, Magyarországon kezdje el a nyelvtanulást. Ennek számos előnye van:

 

 • Kevesebb feszültség: Egy új munkahelyen, főleg, ha egy teljesen idegen országban, idegen kultúrában van, sok esetben önmagában is megterhelő lehet a beilleszkedés. Ha már eljutott egy biztos szintre a nyelvtudásban, az ebből adódó feszültség sokkal kisebb.
 • Nincs anyagi függőség: Nyelvtudás nélkül, vagy minimális nyelvismerettel nekivágni egy új külföldi munkának meggondolatlan cselekedet, melynek sok esetben súlyos lelki és/vagy anyagi következményei lehetnek. Több helyen kínálnak állásokat ápolók részére munka melletti (akár "ingyenes") nyelvtanfolyammal. De gondoljon bele! Aláír egy szerződést, ki tudja mennyi időre, amiben vállalja azt is, hogy megszerzi a B2 szintű nyelvvizsgát. Mi történik, ha menet közben derül ki, hogy nem tud egyszerre a munkahelyen és a nyelviskolában is helyt állni? Mennyi pénzt kell majd visszafizetnie? Ebben az esetben Ön egy nagyon drága nyelvtanfolyamra járt.
 • Könnyebb beilleszkedés: Bár nyelvet tanulnia akkor is szükséges lesz, ha itthon már megszerezte az alapokat, ez kevesebb energia és időráfordítással fog járni, mintha egyszerre kellene helytállnia az új munkahelyen és az alapoktól elsajátítani egy idegen nyelvet.
 • Nincs versenyfutás az idővel: Nem fordulhat elő az az eset, hogy ha valamilyen ok miatt nem jut el az elvárt szintre adott idő alatt, akkor esetleg vissza kell fizessen különböző, kötbér jellegű összegeket.
 • Garantáljuk, hogy új munkahelyén megállja majd a helyét: Ismerjük és napi kapcsolatban állunk valamennyi partnerintézményünkkel. Ha nálunk szerzi meg a németországi munkavállaláshoz és a kinti élethez szükséges alapvető nyelvtudást, garantáljuk, hogy az általunk biztosított munkahelyen megállja majd a helyét.
 • Legyen felkészült: Nagyon fontos, hogy jártas legyen az egészségügyi szaknyelvben is, hiszen munkáját csak akkor fogja tudni felelősséggel ellátni, ha ez nem jelent akadályt. Tanfolyamunk elvégzésének ideje alatt nem csak általános és egészségügyi szaknyelvi német tudása lesz megalapozott,  hanem rengeteg hasznos információhoz juthat a kinti munkával és a mindennapi élettel kapcsolatban is, így sokkal felkészültebben vághat neki "új" életének.

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba, jelentkezzen nyelvtanfolyamunkra, vagy állásainkra. A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha a lenti "jelentkezés" gombra kattint. Vagy küldjön e-mailt az info@eduxite.com e-mail címre. Minden megkeresésre válaszolunk.

Jelentkezem

Ha úgy gondolja, hogy mást is érdekelhet, ossza meg ismerőseivel:

 

eduXite GmbH.

E-Mail: office@eduxite.com

H-1123 Budapest, Nagyenyed u. 11.

Telefon: +36 1 794 82 06

facebook logo

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN

eduxite Munkaközvetítő Ápoló állások Németországban
Német nyelvtanfolyam ápolóknak
facebook logo
Német nyelvtanfolyam ápolóknak
Német nyelvtanfolyam ápolóknak
facebook logo

ÁPOLÓ ÁLLÁS, MUNKA - NÉMETORSZÁGBAN

Német nyelvtanfolyam ápolóknak