eduxite logo

Vélemények az eduXite-ról:

Néhány kolléga véleménye, beszámolója a németországi ápolói munkáról, a kinti életről, szakképzett ápolóknak szóló nyelvtanfolyamunkról és cégünk tevékenységéről:

Orsi M.:

"Drága Rita , Erika és Szilvi,

 

igaz két hónap is eltelt , mióta e-maileteket megkaptam, de nem akartam csak úgy egyszerűen leírni , hogy jól vagyok minden rendben velem, hanem szerettem volna egy kicsit átgondolni mit is jelent nekem, hogy itt dolgozhatok .

Hol is kezdjem?

Nem tudok elég hálás lenni a teremtőnek azért, hogy édesanyám három éve rátok bukkant az interneten.

Ritával való első találkozásom után az volt bennem, hogy ez a cég valóban egy korrekt, lelkiismeretes- amit valljuk meg keveset találni egészségügyi dolgozók külföldre való kiközvetítésével foglalkozó cégek között-.

Az a sok szeretet, bátorítás Tőletek -szem előtt tartva csak  a mi javunkat-  nagy erőt adott .Még mindig itt hallom Rita szavait a fülemben, hogy inkább egy picit többet várni, hogy mindenki " a hátizsákjában lévő tudással" megfelelő helyen tudjon kezdeni.

Köszönöm a segítségeteket , hogy továbbra is azon a területen dolgozhatok , - anaesthes asszisztensként -amit annyira szeretek már 23 éve.

Kívánni sem tudnék jobb kórházat magam számára, mint a MM Kórházat itt Münchenben.

Csodás itt dolgozni, ahol olyan színes minden. Brazíliából, Thaiföldről Spanyolországból, Romániából  is vannak kollégáim. A légkör, a másik ember elfogadása és tisztelete, ez az amiért itt szeretek dolgozni és élni.

Köszönöm Nektek  még egyszer ezt a nagyszerű lehetőséget .

 

Szeretettel

Orsolya

 

Gabi T.:

"Sziasztok!

Lassan 3 éve dolgozom ápolóként Németországban. A kezdeti nehézségeket leszámítva, most egy szuper csapatban dolgozom, mint házi intenzív gyerekápoló.

Sokszor gondoltam, /főleg a kezdeteknél/ hogy feladom és hazamegyek, DE kitartottam..... Végig gondoltam újra, hogy akkor miért is fektettem annyi energiát az egészbe...

Mostanra bizton állíthatom, hogy megérte maradni és nem feladni! Az Eduxite- nál rengeteg segítséget kaptam Ritától és Erikától, amikor saját magamban nem hittem, hogy meg tudom csinálni...

Rendeződött az életem, segíteni tudom a családomat /bár a honvágy nagy úr :) /  Megismertem itt is sok kedves embert.

Mindenkinek azt tudom mondani,  fusson neki a dolognak! :)  Ritáéktól maximális segítséget kaptok!

Nem feladni, kitartani!!!! :)

Szívélyes üdvözlettel:

Gabi"

Edit B.:

"Sziasztok lányok!

Köszönöm nagyon jól vagyok. Veletek jöttem ki 2013 okt végén. Egy müncheni idősotthonban dolgoztam ápolóként 3 évig, most január közepén mentem át ugyanazon intézménylánc kórházába, belgyógyászati osztályon dolgozom. Imádok itt dolgozni és itt élni, és ez nem csak az anyagiakról szól! Nagyon hálás vagyok nektek, hogy ehhez hozzásegítettetek, életem egyik legjobb döntése volt ez. Eddig is mindenkinek ajánlottalak titeket, ez ezután is így lesz! Legutóbb a húgom  is veletek jött ki, ezért is hála nektek!"

Éva Sz.:

"Sziasztok! :)

Májusban lesz egy éve,hogy Németországban dolgozom. Azóta is ugyanannál a betegnél.

Ami nekünk nem könnyű, hogy egy kis faluban vagyunk, rossz közlekedéssel. Nehezen jutunk el bevásárolni. Kolléganőm viszont autóval jár ki dolgozni, így ha ő éjszakás, műszak után el tud gyorsan menni boltba.

Úgy érzem Kolléganőmmel jó a viszonyunk. A Teamleiter- ünkkel is meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Igyekszünk megoldást találni rá.

Tanács az új kolléganőknek, folyamatosan és kitartóan kell a németet tanulni.

Üdv Évi"

Anika Sz.:

"Sziasztok!

Meg vagyok győződve, hogy megtaláltam, amire vágytam. Kitartóan küzdöttem és megadatott. Megadatott az a fizetés, amiről csak álmodni tudtam. Nekem megfelelő az egyhavi váltás, imádok otthon lenni egy hónapig.  Köszönettel tartozok nektek, hogy ehhez hozzásegítettetek.

Továbbra is azt hiszem ,amit az első hónapban megtapasztaltam. Ez a cég minden tőle telhetőt biztosít a dolgozói számára, ami a munkánk ellátásához szükséges.

-céges autóval viszik a fenekünket a szállóról a betegig

-útiköltséget térítik

-ingyenes a szállás

-szuper eszközök vannak."

Renáta K.:

"Sziasztok  :) :) :) !

Velem minden rendben. Kb. 1,5 éve átmentem kórházba dolgozni. A kollégák rendesek, a főnővér egy angyal. Szeretek itt lenni. (München) Eddig, aki engem privátban megkeresett, mindig csak biztattam, hogy nyugodtan lépjen kapcsolatba veletek. A továbbiakban is ajánlani foglak titeket.

A kezdeti nehézségek ellenére így visszagondolva nem is tudom, hogy lett volna nélkületek. Ezért nem tudok elég hálás lenni.

Millió puszi

Üdvözlettel : Renáta "

Az Te történeted helye:

 

Első lépés: katt az alábbi gombra

 

Érdeklődöm

 

eduXite GmbH.

E-Mail: office@eduxite.com

H-1123 Budapest, Nagyenyed u. 11.

Telefon: +36 1 794 82 06

facebook logo

Németországi állás ápolóknak

facebook logo

Németországi állás ápolóknak