Egészségügyi állások

Intenzív betegápoló állás Intenzív gyermek ápolás Idősotthon ápoló állás
Ápoló állás rehab klinikán Kórházi ápoló állás

eduXite

Az UAE központú eduXite közel 25 éve foglalkozik egészségügyi állások közvetítésével angol és német nyelvterületeken. Az általunk kifejlesztett szaknyelvi felkészítők már több országban is sikeresen működnek.

 

Kelet-Közép-Európa és Ázsia számos országaiból érkező álláskereső jelentkezőink igényeit magasan kvalifikált és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező helyi partnereink bevonásával tudjuk maximálisan kielégíteni.

 

A nyelvi, illetve földrajzi sajátosságok ismerete és az egészségügyi ágazatban való jártasságunk teszik mindennapos tevékenységünket egyedivé.

Partnereink

Nekünk sikerült

Orsi M.

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy rátok bukkantam. Köszönöm a segítségeteket, hogy továbbra is azon a területen dolgozhatok, amit annyira szeretek. Kívánni sem tudnék jobb kórházat, mint a MM Kórház Münchenben. Csodás itt dolgozni!

Gabi T.

Az eduxite-nál rengeteg segítséget kaptam. Rendeződött az életem, segíteni tudom a családomat. Mindenkinek azt tudom mondani,  fusson neki a dolognak, az eduxite végig fogja a kezeteket! Nem feladni, kitartani!

Edit B.

Imádok itt dolgozni és itt élni, ez nem csak az anyagiakról szól! Hálás vagyok nektek, hogy ehhez hozzásegítettetek, életem egyik legjobb döntése volt. Eddig is mindenkinek ajánlottalak titeket, ezután is így lesz! A húgom is veletek jött ki, nagyon köszönöm!

EN DE HU

eduXite Consulting Ltd.

UAE-115887 Dubai, M02 NBQ Building

e-mail: office@eduxite.com

 

Információs iroda:

 

Magyarország:

H-1118 Budapest, Maléter Pál u. 2.

Tel.: +36 20 5051527

e-mail: office@eduxite.com

 

Ausztria:

A-1010 Wien, Marc Aurel Straße 2/5/31

Tel.: +43 1 5353735

e-mail: office@eduxite.com