Vélemények az eduXite-ról

 

D. Szilvi.:

 

“Sorra váltom valóra a vágyaimat. Az utolsó nyelvóra témája az volt, ki mit szeretne elérni. Én azt mondtam, hogy utazni szeretnék… Novemberben Miami es Karibi hajó körút, most épp Ausztria hegyei közül írok es persze nem állok meg! Múlt héten volt a német intenzív kurzus vége sikeres vizsgával. Gyerekem keni-vágja a németet. Szóval megvagyunk köszönöm :) .”

 

 

Orsi M.:

 

Kedveseim!

 

Igaz két hónap is eltelt, mióta e-maileteket megkaptam, de nem akartam csak úgy egyszerűen leírni, hogy jól vagyok minden rendben velem, hanem szerettem volna egy kicsit átgondolni mit is jelent nekem, hogy itt dolgozhatok .

Hol is kezdjem?

Nem tudok elég hálás lenni a teremtőnek azért, hogy édesanyám három éve rátok bukkant az interneten.

Első találkozásunk után az volt bennem, hogy ez a cég valóban egy korrekt, lelkiismeretes- amit valljuk meg keveset találni egészségügyi dolgozók külföldre való kiközvetítésével foglalkozó cégek között-.

Az a sok szeretet, bátorítás Tőletek -szem előtt tartva csak  a mi javunkat-  nagy erőt adott .Még mindig itt hallom szavaitokat a fülemben, hogy inkább egy picit többet várni, hogy mindenki " a hátizsákjában lévő tudással" megfelelő helyen tudjon kezdeni.

Köszönöm a segítségeteket, hogy továbbra is azon a területen dolgozhatok, - anaesthes asszisztensként -amit annyira szeretek már 23 éve.

Kívánni sem tudnék jobb kórházat magam számára, mint a MM Kórházat itt Münchenben.

Csodás itt dolgozni, ahol olyan színes minden. Brazíliából, Thaiföldről Spanyolországból, Romániából  is vannak kollégáim. A légkör, a másik ember elfogadása és tisztelete, ez az amiért itt szeretek dolgozni és élni.

Köszönöm Nektek  még egyszer ezt a nagyszerű lehetőséget .

Szeretettel

Orsolya

 

 

Gabi T.:

 

Sziasztok!

 

Lassan 3 éve dolgozom ápolóként Németországban. A kezdeti nehézségeket leszámítva, most egy szuper csapatban dolgozom, mint házi intenzív gyerekápoló.

Sokszor gondoltam, /főleg a kezdeteknél/ hogy feladom és hazamegyek, DE kitartottam..... Végig gondoltam újra, hogy akkor miért is fektettem annyi energiát az egészbe...

Mostanra bizton állíthatom, hogy megérte maradni és nem feladni! Az Eduxite- nál rengeteg segítséget kaptam, amikor saját magamban nem hittem, hogy meg tudom csinálni...

Rendeződött az életem, segíteni tudom a családomat /bár a honvágy nagy úr :) /  Megismertem itt is sok kedves embert.

Mindenkinek azt tudom mondani,  fusson neki a dolognak! :)  Ritáéktól maximális segítséget kaptok!

Nem feladni, kitartani!!!! :)

Szívélyes üdvözlettel:

Gabi

Ha Ön is érdeklődik németországi szakápoló állások után és szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk az álláskeresésben, nyelvtanulásban, vagy a Német Anerkennung megszerzésében, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva! Munkaközvetítői tevékenységünk az álláskeresőknek a hatályos törvényekkel összhangban díjmenetes szolgáltatás.

Engem is érdekelnek németországi ápoló állások

Edit B.:

 

Sziasztok lányok!

 

Köszönöm nagyon jól vagyok. Veletek jöttem ki 2013 okt végén. Egy müncheni idősotthonban dolgoztam ápolóként 3 évig, most január közepén mentem át ugyanazon intézménylánc kórházába, belgyógyászati osztályon dolgozom. Imádok itt dolgozni és itt élni, és ez nem csak az anyagiakról szól! Nagyon hálás vagyok nektek, hogy ehhez hozzásegítettetek, életem egyik legjobb döntése volt ez. Eddig is mindenkinek ajánlottalak titeket, ez ezután is így lesz! Legutóbb a húgom  is veletek jött ki, ezért is hála nektek!

 

 

Éva Sz.:

 

Sziasztok! :)

 

Májusban lesz egy éve,hogy Németországban dolgozom ápolóként. Azóta is ugyanannál a betegnél.

Ami nekünk nem könnyű, hogy egy kis faluban vagyunk, rossz közlekedéssel. Nehezen jutunk el bevásárolni. Kolléganőm viszont autóval jár ki dolgozni, így ha ő éjszakás, műszak után el tud gyorsan menni boltba.

Úgy érzem Kolléganőmmel jó a viszonyunk. A Teamleiter- ünkkel is meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Igyekszünk megoldást találni rá.

Tanács az új ápoló kollégáknak: folyamatosan és kitartóan kell a németet tanulni.

Üdv Évi

 

 

Anikó Sz.:

 

Sziasztok!

 

Meg vagyok győződve, hogy megtaláltam, amire vágytam. Kitartóan küzdöttem és megadatott. Megadatott az a fizetés, amiről csak álmodni tudtam. Nekem megfelelő az egyhavi váltás, imádok otthon lenni egy hónapig.  Köszönettel tartozok nektek, hogy ehhez hozzásegítettetek.

Továbbra is azt hiszem ,amit az első hónapban megtapasztaltam. Ez a cég minden tőle telhetőt biztosít az ápolók számára, ami a munkánk ellátásához szükséges.

-céges autóval viszik a fenekünket a szállóról a betegig

-útiköltséget térítik

-ingyenes a szállás

-szuper eszközök vannak.

További információt szeretnék az álláslehetőségekről

Renáta K.:

 

Sziasztok  :) :) :) !

 

Velem minden rendben. Kb. 1,5 éve átmentem kórházba dolgozni. A kollégák rendesek, a főnővér egy angyal. Szeretek itt lenni. (München) Eddig, aki engem privátban megkeresett, mindig csak biztattam, hogy nyugodtan lépjen kapcsolatba veletek. A továbbiakban is ajánlani foglak titeket.

A kezdeti nehézségek ellenére így visszagondolva nem is tudom, hogy lett volna nélkületek. Ezért nem tudok elég hálás lenni.

Üdvözlettel : Renáta

 

 

Bea T.:

 

 

...A németországi "pályafutásom" szerintem elég jól sikerült és eléggé inspirált ahhoz,hogy tovább tanuljak és képezzem magam természetesen itt a német nyelvre gondolok elsősorban :-) Hiszen ti tudjátok a legjobban milyen jó tanuló voltam a kezdetekkor :-)

Németországot otthagyva majdnem 2 év után úgy gondoltam,hogy Ausztriában szeretnék dolgozni,elsősorban a család miatt, hogy egy kicsit közelebb legyek hozzájuk és természetesen az otthonomhoz. Ehhez természetesen meg kellett szereznem az Osztrák Anerkennungot ami sikerült is elsőre :-)

Ausztriában sikerült elhelyezkednem ugyanúgy ápolóként egy idősek otthonában egy kicsi kis településen, ahol tulajdonképpen nagyon jól éreztem magam. Mindeközben természetesen a nyelvet és a dialektusokat is szorgalmasan folyamatosan tanultam.

Ausztriában fél évet dolgoztam és elhatároztam, hogy még egy kicsit bonyolítom az életemet és úgy döntöttem, hogy talán még Svájccal is megbirkózom.

Így elkezdtem intézni a svájci Anerkennungot is, amit itt megjegyzek,már nem volt egyszerű és tényleg nagyon sok papírmunkával, utánajárással, levelezgetéssel, intézkedéssel jár és nem utolsó sorban nem is olcsó :-)  (de mint tudjuk megtérül :-)  )

Nagyon sok buktatót hallottam, olvastam a neten,de ez sem tántorított el ettől és nem tudom,hogy szerencsém volt-e,de nekem sikerült elsőre és erre azért már egy kicsit büszke voltam.

Talán megint szerencsémre  vagy a kitartásomnak köszönhetően sikerült találni egy rehabilitációs klinikát, ahol a mai napig dolgozom,ennek lassan már 9 hónapja.

Egy kis településen vagyok ismételten Bern mellett 3 tó vesz körül és hegyek. A Klinikától bérelek lakást egy kis garzont ami nekem tökéletes és a kilátás pazar :-)

Nagyon jól érzem magam és úgy érzem be tudtam illeszkedni és ők is elfogadnak engem.

Továbbképzésekre járok a német nyelvet és most már a svájci németet is kezdem elsajátítani (közbejött egy kis francia is),de a mai napig folyamatosan tanulom,mert ez másképp nem megy!

A céljaimat elértem,amiért belevágtam 4 évvel ezelőtt azt mind megteremtettem magamnak.

Mindezt nektek is köszönhetem természetesen és nem utolsó sorban a kitartásomnak  és a családom támogatásának.

Tehát mindenkit én is csak arra tudok ösztönözni,hogy ha valamit el szeretnének érni az életben, akkor hajrá! Kezdjék el nálatok az életüket felépíteni és,ha mindent beleadnak akkor sikerülni fog!

Sajnos mindezt otthon az életem folyamán a magyarországi fizetésemmel nem értem volna el!

Ezt így leírva talán egyszerűnek tűnik az egész,de nem az viszont nem tudok mindent leírni,mert az nagyon hosszú lenne,de ami fontos, hogy semmi sem lehetetlen! :-)

Az,hogy az én jövőm,hogy folytatódik még nem tudom,de szeretnék majd hazamenni,mert az otthonom Magyarországon van.

Nagyon köszönök Nektek mindent!!!! Nagyon hálás vagyok!!!!!

Bea

Ingyenes konzultációt szeretnék

Gy. Kata.:

 

Sziasztok!

 

Én 2015 februárjában indultam el egy itthoni munkatársammal több, mint 20 év gyermek intenzív-osztályon való munka után Németországba.

Aschaffenburgban kezdtem új életet, új munkát.

Az ott lévő cég, akikkel az Eduxite kapcsolatban áll, gyerekek otthoni intenzív szakápolásával foglalkozik.

Általában tracheosztomizált, tracheakanül-t viselő, PEG-es, többszörösen sérült gyermekekkel kell dolgozni.

Ez a munka sok türelmet, kitartást kíván, és elsősorban jó német nyelvtudást.

Ha beszélni nem is tud az ember helyesen, akkor is muszáj mondani, hogy mit szeretnénk. Csak bátran!!!

A németek díjazzák, hogy akarsz beszélni!

De a legfontosabb, hogy megértsetek mindent!

Ez tényleg nagyon fontos, mert fontos infókat adhatnak át a kollégák, illetve a szülők.

A város gyönyörű, Németország legjobb időjárási adottságú területén van, közvetlenül a Majna partján.

A cég vezetői ahol dolgozni fogtok, kifejezetten türelmesek, segítőkészek.

Az ápoló kollégák, akik kint vannak Magyarországról?! - az eddigiek szuper jók voltak.

Ha bármiben segíthetek, szívesen megteszem! Keressetek bátran!

Puszi mindenkinek!

Tanuljátok a szavakat ezerrel!

 

 

M. Andrea.:

 

Sziasztok!

 

Köszönöm hogy irtatok ! Igazából bár lehet ezt úgysem hiszitek de nincs olyan hét  ne gondolnék Rátok és amikor a munkába  megyek mindig mondom :Köszönöm Nektek hogy itt lehetek!.:_)) Mert tudom Anerkennung nélkül sose kaptam volna meg ezt a munkát! Én nekem jól megy sorom nagyon könnyű munkám van -KinderPflegedienst-  iskolába kísérek egy gyerkőcöt. A cég is nagyon flexibilis minden hétvégém szabad, ünnepek...jó dolgom van egyszóval. Ezt mind Nektek köszönhetem a honosítás intézésével.. Anyagilag pedig a starnbergi munka nagyon sokat segitett. Ajánlani szoktalak  titeket az ápoló kolléganőknek és ez továbbra is így marad. Egy másik levélben írok tapasztalatokat .! Szívélyes üdvözlettel :Andi

 

 

Móni D.:

 

Sziasztok!

 

Elnézést, hogy nem írtam eddig, de nem akartalak benneteket zavarni meg tudom, hogy nagyon sok a munkátok. Emlékeztek, hogy a török családnál dolgoztam, de ők megszüntették a szerződést az irodával októberben. Utána kisegítettem egy másik betegnél, ahová egyedül autóval kellett járnom. Ne is mondjam, hogy tiszta ideg lettem, mert céges autó, német utak, hatalmas forgalom! Pár alkalom után persze belejöttem és már nagyon élveztem, hogy egyedül mehetek és vezethetem a szuper kis Audit. Alig akartam vissza adni a kulcsot. November közepén jött a hír, hogy megvan a betegem, betegünk. Königswinterben kaptunk beteget ami Viernheim-től feljebb van 200 km-el. Nehezen, de tudott a cég bérelni lakást a betegtől 3 km-re. Itt van nekünk céges autó is természetesen. A betegről természetesen nem írhatok, de annyit igen, hogy jó hely és a beteg felesége nagyon kedves és segítőkész. Persze neki is vannak rigolyái, de kinek nincsenek. Egész jól megértjük egymást, hiszen minden nap a német nyelvet hallani jó és sokat lehet belőle tanulni. Ha valamit nem jól mondunk kijavítják és nem csinálnak belőle problémát. Dicséretet is kaptunk, hogy már elég jól megy a nyelv. Mivel én egy hónapig vagyok kint az elég hosszú idő, nehéz lelkileg nagyon, de minden nap megy a visszaszámolás és aztán go haza. Persze itthon nagyon jó. Főleg amikor ki pakolom a sok finom nasit, akkor a gyerekek nagyon örülnek. Most tapasztaljuk mi is, hogy mennyivel jobb minőségű minden kint. Már tudtunk autót cserélni és most nyakig vagyunk a lakás felújításban. A most nálatok tanuló ápoló kolléganőknek, kollégáknak csak annyit tudnék tanácsolni, hogy tanulják a nyelvet, hiszen kint csak így lehet érvényesülni. Tudom, tudom nagyon nehéz, de tanulható. Persze a tanulás egy örök folyamat, hisz rengeteg a szó és van mit tömni a fejünkbe. A német tv is sokat segít kint, mert abból is sokat lehet tanulni. Tehát a lényeg tanulni, tanulni. Az ember így megvalósíthatja az álmait. Mindennek ára van és sok minden nehéz lesz, de megéri!!! Erősítsétek a nálatok tanulókban, hogy minél több órára menjenek el, hiszen tőletek nagyon sokat lehet tanulni és így érthetőbb minden hallás után. Ez nem puncsolás akart lenni, de komolyan tőletek sokat tanultunk, sokat köszönhetünk nektek. Természetesen az ajánlások mennek minden felé, hogy jó cég vagytok és próbálja meg mindenki.

Sokan csak azt látják, hogy de jó neked, mennyi pénzed van. Persze nem látja mögötte a sok sírást és lelki megpróbáltatást. Ami természetesen hónapról hónapra csökken. Mindenkinek mondom, hogy a lehetőség mindenkinek adott próbálják ki. Hát röviden tömören ennyi. Ja a lakás is egész jó, lakható. Április 14.-én megyek vissza és megint belevetem magam a melóba. A csapatunk jó, mindent meg tudunk beszélni. P.I. itt is a kolléganőm maradt, nagyon bírom szuper csaj. Sok munkát kívánok nektek. Persze jó értelemben.

 

Sziasztok! Móni

 

 

Szeretné ha az Öné lenne a következő történet?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

Munkaközvetítői tevékenységünk díjmentes.

Érdekelnek németországi ápoló állások

EN DE HU

eduXite Consulting Ltd.

UAE-115887 Dubai, M02 NBQ Building

e-mail: office@eduxite.com

 

Információs iroda:

 

Magyarország:

H-1118 Budapest, Maléter Pál u. 2.

Tel.: +36 20 5051527

e-mail: office@eduxite.com

 

Ausztria:

A-1010 Wien, Marc Aurel Straße 2/5/31

Tel.: +43 1 5353735

e-mail: office@eduxite.com